Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-09@02:03:37 GMT

احتمال ورود «نُجَباء» به جنگ ایران و اسرائیل

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۴۶۱۹۵

احتمال ورود «نُجَباء» به جنگ ایران و اسرائیل

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از دفتر رسانه‌ای مقاومت اسلامی نُجَباء در ایران، مرکز صهیونیستی موسوم به «آگاهی‌های اطلاعاتی و ضد ترور» (وابسته به مرکز میراث اطلاعاتی اسرائیل) با انتشار گزارشی به زبان انگلیسی در تاریخ سوم دی‌ماه سال جاری، ضمن اشاره به رابطه عمیق مقاومت اسلامی نُجَباء با جمهوری اسلامی ایران و حزب‌الله لبنان، این جنبش را یکی از مهم‌ترین و قدرتمندترین نیروهای نظامی شیعی در عراق توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش مزبور، از شیخ اکرم کعبی، دبیرکل نُجَباء به‌عنوان شخصیتی ضدآمریکایی یاد شده و آمده؛ وی روابط نزدیک و طولانی با حزب‌الله لبنان داشته و از زمان اشغال عراق، حملات چریکی گسترده‌ای را با هماهنگی ایران علیه نیروهای غربی و آمریکایی سازماندهی کرده است.

طبق بررسی این مرکز اسرائیلی، تخصیص منابع ویژه به نیروهای نُجَباء از جانب سپاه قدس ایران و حمایت حزب‌الله لبنان، این گروه را به یکی از مهمترین و قدرتمندترین نیروهای نظامی شیعی در عراق تبدیل کرده است.

در ادامه گزارش، این گمانه تقویت شده که ایران در ازای حمایت ویژه خود از نُجَباء، مأموریت‌هایی راهبردی به این گروه مقاومت محوّل نموده است؛ از قبیل تأمین امنیت مرز عراق ـ سوریه و تأمین امنیت مسیر تدارکاتی بغداد ـ دمشق.

مرکز صهیونیستی آگاهی‌های اطلاعاتی و ضد ترور، همچنین گزینه استفاده از نُجَباء در درگیری با اسرائیل را به موارد پیش‌گفته افزوده و ایجاد تیپ آزادسازی جولان در یگان‌های نظامی نُجَباء را شاهدی بر آن دانسته است.

در این گزارش می‌خوانیم: اگر تنش میان ایران و حزب‌الله با آمریکا و اسرائیل گسترش یابد، ممکن است نُجَباء و دیگر گروه‌های نظامی شیعه در عراق تحت مدیریت ایران به معرکه ورود کنند و مثلا به بلندی‌های جولان یا لبنان اعزام شوند. کما اینکه چنانچه حضور نظامی آمریکا در عراق (و سوریه، اکنون که جنگ علیه داعش پایان یافته) ادامه یابد، نُجَباء و دیگر نیروهای نظامی شیعی که توسط سپاه قدس رهبری می‌شوند می‌توانند به‌عنوان بازوان ایران برای حملات چریکی علیه اهداف آمریکایی مورد استفاده قرار بگیرند.

مرکز اسرائیلی در بخش دیگری از گزارش تفصیلی خود، توان رسانه‌ای ـ  تبلیغاتی مقاومت اسلامی نُجَباء را مورد توجه قرار داده و آورده؛ آن‌ها با تشکیلات رسانه‌ای گسترده‌ای شامل کانال تلویزیونی، وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی، برنامه تبلیغاتی ایران را دنبال می‌کنند. این تشکیلات رسانه‌ای، بزرگتر و باکیفیت‌تر از دیگر رسانه‌های متعلق به سایر گروه‌های نظامی شیعی عراقی است/.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد

وب‌سایت «آکسیوس» گزارش داد که ایالات متحده به طور ناگهانی انتقال یک محموله برنامه‌ریزی شده مهمات ساخت آمریکا به اراضی اشغالی فلسطین را در روزهای گذشته متوقف کرد. کاخ سفید که در ظاهر از عملکرد رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد می‌کند، در مورد وقفه ادعایی توضیحی نداده است.

به گزارش ایسنا، دو مقام رژیم صهیونیستی به این رسانه گفتند که تحویل محموله مذکور «به طور غیر قابل توضیحی» در روزهای گذشته متوقف شده و کابینه این رژیم «در تلاش برای درک دلیل عدم ارسال محموله» بود.

کاخ سفید در پاسخ به سوال آکسیوس از اظهارنظر خودداری کرد، پنتاگون، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم از پاسخگویی به سوالات امتناع کردند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از عملیات غافلگیرکننده مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر سال گذشته میلادی، به حماس اعلام جنگ کرد. هفت ماه بعد و با نزدیک شدن تلفات به ۳۵۰۰۰ تن طی حملات تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی، جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده و مقامات او به طور فزاینده‌ای در ظاهر از نتانیاهو انتقاد می‌کنند، اما در عمل بزرگ‌ترین حامی مالی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده‌اند.

بایدن اعلام کرده است که تهاجم رژیم صهیونیستی به شهر پرجمعیت رفح «خط قرمز» خواهد بود و نتانیاهو را به دلیل بمباران کورکورانه غزه هدف انتقاد قرار می‌دهد.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین شهرک‌نشینان صهیونیست تندرو در کرانه باختری را تحریم کرده است، در حالی که ایالات متحده از رای‌گیری شورای امنیت سازمان ملل در ماه مارس که اجازه می‌داد طرحی مبنی بر درخواست آتش‌بس فوری میان تل‌آویو و حماس تصویب شود، خودداری کرد. از هفتم اکتبر، واشنگتن چهار مرتبه از حق وتوی خود به نفع صهیونیست‌ها استفاده کرده است.

علی‌رغم تغییر در لفاظی، دولت بایدن همچنان اسلحه و مهمات را به سمت اراضی اشغالی سرازیر کرده است و بنا به گزارش‌ها، بیش از ۱۰۰ محموله تسلیحاتی را از ۷ اکتبر به این رژیم تحویل داده است.

محتویات این محموله‌ها معمولا برای عموم فاش نمی‌شود، مگر اینکه ارزش آنها از ۲۵۰ میلیون دلار بیشتر شود و تنها دو مورد از این آستانه عبور کرده‌اند. این بسته‌های بزرگ در ماه گذشته مورد تایید قرار گرفت و شامل بیش از ۱۸۰۰ بمب ۲۰۰۰ پوندی MK۸۴ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی MK۸۲ و همچنین بیش از ۱۰۰۰ مهمات با قطر کوچک بود.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع آمریکا: ده‌ها میلیارد دلار به اسرائیل کمک کردیم
  • آستین: ده‌ها میلیارد دلار به اسرائیل کمک کردیم
  • لیتوانی: طرحی برای اعزام سربازانمان به اوکراین داریم
  • سی‌ان‌ان: عملیات اسرائیل در رفح محدود خواهد بود
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • حمله دیگری از مقاومت اسلامی عراق به یک مرکز نظامی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد